Количка

 x 

You have no items in your shopping cart.

Количката е празна

Условия

1. Условия за поръчка на индивидуален проект:

За да направите поръчка за индивидуален проект на фототапет е задължително да попълните формата за запитване от раздел ПИШЕТЕ НИ. Попълнете коректно всички полета, а в полето "Допълнителни изисквания" опишете подробно всичко, което сметнете за необходимо.

Това, че правите запитване не Ви задължава с нищо! След като получите отговор, Вие ще прецените дали да направите допълнителни уточнения и дали да се възползвате от услугите ни.

2. Условия за закупуване на фототапет от нашия онлайн магазин:

За да закупите фототапет от нашия онлайн магазин не е необходимо да попълвате формата за запитване. Не е нужно да имате регистрация в сайта или да се регистрирате преди да направите поръчка. Достатъчно е да изберете фототапет от каталога, да изберете размер и съпътстващи опции, да натиснете бутон КУПИ, да попълните адрес за доставка и да финализирате поръчката си.

Въвеждайте коректни данни за контакт с Вас и адрес за доставка.

Всички поръчани фототапети се изработват по поръчка според избраните от вас опции. За да стартира изпълнението на Вашата поръчка е нужно да я заплатите по посочените данни за заплащане, намиращи се в писмото с Вашата поръчка. Това писмо е изпратено в момента на финализиране на поръчката Ви. Проверете и папка СПАМ от Вашата поща ако не намирате писмо от нас във Вашата входяща поща.

3. Условия за рекламация

Всеки клиент има право на рекламация в следните случаи:

Когато направената поръчка не отговаря на получената стока. За целта се проследява кореспонденцията /направената поръчка/ и се уточнява от къде идва проблемът. При установяване на нередност от наша страна, клиентът има право да получи правилния продукт.

Когато фототапетът има печатен дефект. Всеки фототапет минава през отдел за качествен контрол, за да се сведат подобни дефекти до минимум. Ако сте получили фототапет с печатен дефект, фототапетът може да бъде върнат и подменен с недефектен такъв. Под печатен дефект се разбира дефектна площ от 5 кв.см. на 1 кв.м. Дефектният фототапет задължително трябва да бъде върнат във вид, в който е бил получен! Допълнително повредени, намачкани или скъсани фототапети не биват подменени! Фототапетът трябва да бъде върнат във фабричната си опаковка.

Рекламацията не важи при намачкан, разлепен или скъсан фототапет, получен дефект при връщането му в опаковката или при невнимателно отваряне.

Всички фототапети изпращани/доставяни чрез подлежат на транспортна застраховка. В случай, че забележите нарушаване целостта на опаковката сте длъжни да информирате куриерът в момента на получаване на пратката. Куриерът е длъжен да състави констативен протокол за забелязаните от Вас проблеми. Куриерът е длъжен да Ви предостави копие от констативния протокол. С този протокол може да се предяви жалба към куриера, ако полученият от Вас фототапет е увреден. Вие трябва да ни уведомите за констатираните нарушения, за да предявим рекламация към куриера, тъй като ние сме правоносител на това действие.

Независимо какво е естеството на рекламацията, Вие трябва да я предявите в писмена форма като попълните следната онлайн форма за рекламация. Рекламация може да се предяви само от платецът на продукта/услугата, по която има възражение.

Преди да направите рекламация е добре да проверите параметрите на подадената от Вас поръчка и дали съответстват на получения от Вас продукт/услуга.

Положения, при които не се приемат рекламации

Не се приема рекламация при дефект получен по време на монтаж от страна на клиента или други изпълнители избрани от клиента.

Не се приема рекламация за тонално разминаване в цветовете при изображение гледано на монитор и получения продукт. Цветовото възпроизвеждане на изображение посредством монитор зависи от настройките на монитора. Ние предоставяме възможност за изработка на цветна мостра преди да се изработи самият продукт. Предоставя се възможност за корекции по цветността на мострата. Пробните мостри се заплащат. Ако желаете пробна мостра, моля поискайте оферта.

Не се приемат рекламации след изтичане на законовите срокове.

Не се приемат рекламации при неправилно съхраняване на продукти преди тяхната употреба или монтаж.

За нас

Контакти

Производствена база

adress Пловдив

phone 0877 166 514

Абонамент за промоции

Каталог

1603D
131Абстрактни
78Автомобили
53Арки
16Арка с две колони
2Арка с три колони
35Арка с четири колони
3Балони
3Бебешки
192Бизнес
2Енергетика
14Земеделие
21Кафетерии
14Комуникации
8Компютърни технологии
1Кулинарни
30Медицина
16Миньорство
15Мода
2Проектиране
1Строителство
12Транспорт
17Туризъм
39Фризьорство и козметика
187България
181Вертикални
1Фототапет Петте момчета е автентична фотография от Лондон. Пресъздава духа на Лондон и впечатлява с изключителната си архитектура.
1Фототапет Лондон стрийт е подходящ за тийнейджърска стая, поради тъмните си цветове, които така се харесват на юношите. Фототапетът също е добро решение и за родителите, понеже сте
4Вертолети
10Винтидж
2Влакове
15Врати
16Географски карти
601Градове
11Графити
373Детски
4Детски за оцветяване
14Дигитална графика
2Екология
32Еротика
90Етноси
12Български
27Египетски
51Индийски
120Животни
1За баня
14За под
98За таван
4Камиони
24Кино
76Кораби и яхти
306Космос
2Минимализъм
33Модели
53Монументи
107Мостове
37Мотоциклети
5Музика
21Неонови
90Образование
25Анатомия
49Астрономия
3Биология
3Математика
1Физика
9Химия
13Огнени
71Панорамни
82Приказни
902Природа
478Прозорци
17Двоен затворен
97Двоен отворен навън
46Двоен кафяв отворен навън
9Двоен отворен навътре
101Двоен отворен навън без решетка
17Двоен притворен навътре
25Панорамен
67Троен бял
80Троен кафяв
19Френски
90Разни
1Религии
1Будизъм
223Рисувани
48Самолети
16Спа
352Спорт
2Атлетика
6Баскетбол
1Бейзбол
5Билярд
59Бойни изкуства
34Бокс
2Боулинг
15Бягане
10Волейбол
8Голф
12Екстремни спортове
1Йога
1Кану каяк
2Катерене
3Мотоциклетизъм
7Кикбокс
2Парашутизъм
2Рафтинг
1Скейтбординг
5Ски
3Сноубординг
5Сърф
1Тенис на корт
78Фитнес и Бодибилдинг
2Яхтинг
85Футбол
40Стени
46Танци
1Балет
5Карнавални танци
16Модерен балет
5Ориенталски танци
1Самба
18Танго
17Текстури
29Тераси
4Тинейджърски
189Фигурални
3Фрески
312Художествени
189Цветя
1Фототапет Цветарска количка пресъздава духа на Лондон, неговия автентичен вид и уют. Фототапетът е подходящ за кафене или търговско помещение с насоченост към Англия. Фототапет Цве
15Часовници
53Черно-бели